Zo maak jij 7x iemand blij

een glimlach

Artikel 1 van 4 Volgende

Eén glimlach per dag is zéker haalbaar 

Vrolijkmakers heeft 7 kaarten in een set ontworpen, zodat je een week lang dagelijks kunt schrijven. Bij elke kaart kan je vast iemand bedenken waarvoor de kaart op dit moment passend is. Ben je trots op je moeder, is er een kind van een vriendin ziek, moet je broer een spannend examen doen, woont je oma ver weg en wil je haar laten weten dat je aan haar denkt, is het hoog tijd voor een biertje met je vrienden, is er iemand ernstig ziek en weet je niet goed wat je moet schrijven maar wil je toch wat van je laten horen of heb je zoveel te vertellen dat je samen een kop koffie wil drinken om bij te kletsen? Dat zijn al een 7 aanleidingen om een kaartje te schrijven en natuurlijk kan je er nog veel meer verzinnen. 

 

 

 


Stuur échte post: een handgeschreven kaart

Of je nou een hanenpoot hebt of een prachtig handschrift, dat maakt de ontvanger echt niet uit. Een handgeschreven kaartje laat zien dat je de moeite hebt genomen om te laten weten dat je aan hem of haar hebt gedacht. Natuurlijk kan je een whatsappje of een e-mailtje sturen, maar dat wordt soms maar één keer gelezen. Een kaart is een heuse verrassing op de deurmat én kan neergezet worden zodat iemand nog eens vaker denkt aan jouw aardige woorden.

Gemakkelijk versturen: koop kaarten met postzegels

Om het je nóg makkelijker te maken bestel je de kaarten zonder of mét vrolijke postzegels. Dan hoef je alleen nog maar de kaart en het adres te schrijven, de postzegel er op te plakken en naar de brievenbus te gaan. Jouw persoonlijke kaart zal zeker met een glimlach ontvangen worden.

Nog meer mensen vrolijk maken: Vrolijkmakerstaart voor de zorginstelling

Met een deel van de opbrengst maken wij nog meer mensen blij. Als jij een set kaarten koopt, doe je automatisch ook een aantal medewerkers van een zorginstelling een groot plezier! Elke keer als we 10 kaartensets met 7 kaarten hebben verkocht, dan laten wij een heerlijke Vrolijkmakerstaart bij een team zorgverleners (ca. 10 personen) bezorgen. En jij mag in jouw bestelling (bij opmerkingen) een instelling aan ons voorstellen. Vermeld dan de naam van de zorginstelling en de plaatsnaam. Als jouw tip gekozen wordt, dan nemen we contact met je op voor meer informatie. En anders maak je met jouw aankoop sowieso andere zorgmedewerkers blij.

Zo maken we samen veel mensen vrolijk door de kaartjes die jij gaat versturen!

© 2020 - 2023 Vrolijkmakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel