Leveringsinformatie VROLIJKMAKERS

Prijzen
Alle op de site genoemde prijzen voor artikelen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. De kosten van verzending worden apart vermeld.

Hoe kan ik betalen?
Met iDeal of via bankoverschrijving kan je eenvoudig en veilig betalen. 

Veilig betalen via iDeal
Wanneer je bij Vrolijkmakers afrekent, wordt je doorverwezen naar de betaalprovider van Mollie Online Payment Services. Vrolijkmakers is een product van Peer Attention, deze naam kan je tegenkomen op officiële documenten zoals de factuur.
iDeal is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcard bedrijven. Je wordt vanaf de internetkassa van Mollie doorverwezen naar de internetbankierpagina van je eigen bank.

Betalen via bankoverschrijving
Het is ook mogelijk een bestelling te betalen via bankoverschrijving. Je gaat dan naar jouw eigen bank en betaalt het bedrag aan het IBAN rekeningnummer van Peer Attention met vermelding van Vrolijkmakers en jouw bestelnummer. Op deze manier is het ook om artikelen van Vrolijkmakers te kopen als je buiten Nederland woont. Jouw bestelling wordt verzonden zodra de betaling op onze rekening is binnengekomen.

Klachten
Wanneer je een klacht hebt, neem dan contact met ons op. We vragen je jouw klacht zo volledig en druidelijk mogelijk te omschrijven en naar ons te sturen via info@vrolijkmakers.nl of of via de reguliere post verzonden worden naar Vrolijkmakers, Oude Arnhemseweg 293, 3705 BE Zeist. Klachten worden direct in behandeling genomen en zo spoedig mogelijk opgelost. Klachten via sociale media kunnen wij helaas niet op een zorgvuldige manier in behandeling nemen.

Vragen
Heb je vragen over een artikel of een bestelling, laat het ons dan weten. Stuur een e-mail naar info@vrolijkmakers.nl en wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

Privacy
Om een bestelling te kunnen plaatsen moet je een aantal persoonlijke gegevens invoeren. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor je bestellingen bij Vrolijkmakers en worden op geen enkele wijze aan derden verstrekt. Naar de Privacyverklaring van Vrolijkmakers.

Algemene voorwaarden
Naar de Algemene voorwaarden van Vrolijkmakers

© 2020 - 2024 Vrolijkmakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel