De eerste kerstpakketten voor 2022 zijn alweer besteld. Maar er zijn ook kleine momenten om je medewerkers te bedanken, een hart onder de riem te steken, beterschap te wensen. 

 Er zijn vele redenen om je medewerkers, relaties en/of vrijwilligers een attentie te sturen. Je hebt al uren gegoogeld op internet en door alle mogelijkheden heen zie je het juiste pakket niet meer. Herkenbaar?

Persoonlijke wensen
Op onze site vind je enkele voorbeelden in de webshop maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. Wij bruisen van de ideeën. Hoe persoonlijker jouw wens voor een pakket, hoe vrolijker wij worden! 

Maatwerk
Wij leveren maatwerk. Geen enkele organisatie is hetzelfde. Met een beetje aandacht voor de ontvanger wordt een geschenk extra goed ontvangen. We kunnen een persoonlijk bericht toevoegen, per persoon of per groep. Misschien is er een eigen product dat je wilt toevoegen om het nóg persoonlijker te maken? We stellen misschien een beetje veel vragen maar wij gaan voor het beste resultaat: vrolijke ontvangers én vrolijke gevers!

Kijk ook voor passende momenten op onze Inspiratie pagina

Stuur een bericht naar info@vrolijkmakers.nl met:
1) je wensen
2) je budget per pakket (in- of exclusief verzending)
3) aantal pakketten (of ongeveer)
4) wat je belangrijk vindt om over te brengen op de ontvanger

Wij kijken uit naar je bericht. 

Marleen & Corine 

© 2020 - 2022 Vrolijkmakers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel